editorial

Bill Cunningham homage

Bill Cunningham at Prabal Gurung

untitled-article-1473433728-body-image-1473434180

Det kan godt være, at du har styr på de sejeste street style-fotografer i dit Insta-feed, men længe før der overhovedet var noget, der hed sociale medier, var der én mand, der søsatte street style som fænomen. Den amerikanske fotograf med det skarpeste modeøje, Bill Cunningham. I juni i år dødede Cunningham i en alder af 87 år, og efterleder sig et arbejde, der faktisk kan betegnes som ikonisk, hvilket ellers er et ord, der bliver fuldstændig misbrugt i modebranchen.

Lige nu løber modeugen af stablen i New York – Cunninghams hjemby ? uden den genkendelige fotograf i sin blå arbejdsjakke. Til gengæld har et flertal af byens øvrige modefotografer valgt at sporte lignende blå jakker som homage til den fotograf, der helt sikkert har sat sit fingeraftryk på, hvad de laver i dag. Så fint! Hvis du ikke har set dokumentaren om Cunningham endnu, så gør det. Nu! Den hedder ?Cunningham New York’. Google it.

This week marks the first New York Fashion Week without the world?s most iconic street style photographer Bill Cunningham, who passed away at age 87 earlier this year (and already got a street corner in NYC named after him). As an homage to the man who basically founded the modern day concept of street style, fashion week photographers all over New York have been wearing blue work wear jackets like the one that made Cunningham so recognisable in the city streets. I you haven?t seen the documentary ?Cunningham New York?, you should. Now!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

editorial