two kicks that are on my mind

My faves from the design collab between Soulland and Bolia

moebel2 moebel4oda_bolia_x_soulland_6993_highoda_bolia_x_soulland_7122_high

Jeg er vild med det nye samarbejde mellem Soulland og Bolia. Jeg ejer ikke et eneste Bolia-møbel, men det kan sagtens være, at det skal laves om nu. Kollektionen har i hvert fald et ret sejt, lidt 80er farveunivers ? og så er jeg vild med kontrasten mellem de meget kontrastfulde materialer.

Favoritten er helt sikker sofa/lampebordet, der ville pynte rimelig godt hjemme hos mig. Og så er jeg fan af, at man faktisk kan genkende Soulland-æstetikken i designet. Det er lige præcis, den lidt bauhaus-inspirerede stil, der også gør mærkets tøjkollektioner helt skarpe. Se hele samarbejdet HER.

Check out this sharp new collaboration between menswear brand Soulland and design house Bolia. I really like the contrasting materials and slightly 80s colour scheme. Especially the little round table would fit into my apartment like a glove. Also, I like that you can actually recognize the bauhaus-ish Soulland style that you find in the brands apparel. Have a closer look HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

two kicks that are on my mind