I may have found a new leather goods fave

seasons are changing and so is my wardrobe

wishfall

De sidste dage har føltes som de første rigtige efterårsdage. Og selvom det ikke er vildt fedt at cykle på arbejde i modvind og gråvejr om morgenen, er jeg stadig lidt vild med, at der venter nogle kølige i måneder foran. Der er noget særligt ved at pakke sig mere ind, og jeg er typen, der virkelig dyrker sweater weather.

Jeg synes, at et godt trick til overgangen fra sensommer til efterår er at tilføje et ekstra lag til garderoben. Så kan du i princippet fortsætte med at sporte t-shirts og skjorter. Jeg er selv kæmpe fan af korte jakker, men trøjer og veste (ja, it’s a thing) gør også tricket. Derudover synes jeg, at solbriller er et must året rundt. Så lidt sommer stemning får lov til at overleve i efteråret.
____________

These last few days have been the first real days of fall in Copenhagen, which means prepping my wardrobe for the colder months ahead. I’m a big fan of the sweater weather months and plan to simply update my late summer look with short jackets, knits and maybe a vest or two.
____________
JACKET: Weekday. KICKS: Adidas x Raf Simons. MAG: Fantastic Man. PANTS: Acne Studios. SHIRT: Armoire Officielle. SUNNIES: Acne Studios.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I may have found a new leather goods fave