seasons are changing and so is my wardrobe

I decided to paint a wall in my place

Home2 HomeFarve1

Siden jeg købte min lejlighed, har jeg tænkt over, om jeg skulle male et af mine værelser eller måske bare en væg. Jeg har mørkt lakerede gulve, og det har ind til videre holdt mig fra at gøre det. Jeg har nemlig ikke lyst til, at min hjem skal blive for dystert. Men nu har jeg så alligevel besluttet mig for, at give det en chance. Jeg starter med én væg i stuen eller spisestuen og er gået i gang med at finde inspiration til farvevalget – som I ser foroven. Det bliver nok en dyb grøn farve eller en grålig blåtone. Jeg regner med at dele resultatet på bloggen (hvis det er nogenlunde vellykket). Stay tuned!
__________

Ever since I bought my apartment in Copenhagen some years ago, I have been contemplating to paint one of my rooms or maybe just a wall in a deep colour. Now, I have finally decided that it will happen, and I have started to look at inspirational photos for the choice of colour. I will start with one wall in a deep green or greyish blue. What are your experiences with coloured rooms?

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

seasons are changing and so is my wardrobe