STOP BY THE SOULLAND SAMPLE SALE

If you don’t know Tonsure already, you should

Tonsure _40A1388Tonsure

I sidste uge smuttede jeg forbi Tonsure-lagersalget, som jeg også nævnte her på bloggen, for at lede efter scoop fra det nye danske herretøjsmærke. På trods af, at Tonsure kun har få sæsoner på bagen, har mærket allerede imponeret med et sprælsk syn på herremoden, et samarbejde med den tyske bamseproducent Steiff og ikke mindst ved at hive prisen som ’Dansk Design Talent’ med hjem ved sidste års awardshow. Bum. Ikke dårligt.

Det viste sig at være en rigtig god idé at smutte forbi lagersalget, hvor der var en masse fede styles tilbage, selvom jeg kom på tredje og sidste dag af salget. Det er det gode ved at smutte forbi de nyere mærkers udsalg. Priserne er skarpe, der er en masse unikke fund at gøre, og det er tøj, der kan være svært at opstøve andre steder.

Jeg købe to jakker og en skjorte med hjem, den ene af jakkerne kan i se foroven. En stribet blazer i noget super lækkert materiale, der i stilen minder mig lidt om den tid for måske 5-6 år siden, hvor jeg gik i lidt mere spraglet tøj fra mærker som Henrik Vibskov og Peter Jensen. Tid til at genoplive det look!
_________

Last week, I stopped by Danish menswear’s most up-and-coming designer’s sample sale. Tonsure has an impressive resume already, despite of the brands young age. I bagged myself to jackets and a shirt, which all have a one-of-a-kind-feel to them. One of the jackets I am wearing in the pics above. Gotta love those small designer sample sales with bargain prices and unique pieces!
_________

SUNNIES: Céline. JACKET: Tonsure (out of stock). SWEATSHIRT: Kjøtt&Blod. TROUSERS: Won Hundred. KICKS: Vans x Opening Ceremony. PHOTO: Philip Høpner.

3 kommentarer

 • Mathias

  Har du overvejet at sælge noget af dit tøj, som du ikke længere bruger, her på hjemmesiden? Du må have nogle godter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

   Hej Mathias, jeg sælger løbende ud af garderoben, fordi jeg nemlig har en hel masse 😉 Jeg har ind til videre aldrig solgt igennem bloggen, men sælger nogle af mine ting i bl.a. BauBau på Nørrebro i København og på diverse modemarkeder i KBH. Men jeg vil bestemt overveje en slagsside på bloggen i fremtiden. Fedt du følger med! xMichael

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathias

   Lækkert – overvej det. Det kunne jeg i hvert fald have interesse i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP BY THE SOULLAND SAMPLE SALE