Mismo hits a home run with nordic noir bags

The perfect chair by please wait to be seated

Egon Egon Egon

I har set stolen her på bloggen før, men nu ville jeg alligevel dele den med jer endnu en gang. Den designet af Egon Eiermann i 1951, og er så blevet genudgivet af danske Please Wait to be Seated i farverne i ser foroven. Man sidder virkelig godt i den, og jeg synes farverne er super lækre. Lige nu leger jeg meget med tanken om at sælge mine blå Arne Jacobsen 7’er stole og erstatte dem med Eiermann-modellen, der hedder SE68. Yay or nay?
_________

I have shown you these Egon Eiermann chairs before, and now I am thinking of selling my Arne Jacobsen chairs and investing in this 1951 design instead. The new colour ways from Please Wait to be Seated would suit my place perfectly. Yay or nay?

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mismo hits a home run with nordic noir bags