Five fairly random facts about me

The full Kenzo x H&M lookbook is out

KenzoHM KenzoHM KenzoHM KenzoHM KenzoHM KenzoHM

Så nærmer vi os stille og roligt lanceringen af årets store H&M-samarbejde med Kenzo, og efter der er blevet teaset til en række billeder fra samarbejdet, som afslørede en rimelig spraglet stil, har H&M nu sluppet hele lookbooken. Der er som ventet skruet helt op for de kraftige farver og psykedeliske dyreprint i bedste Kenzo-stil.

Lookbooken er virkelig fyldig, så jeg har ydet jer den service at sortere lidt i den, så I kun behøver at kigge på mine favoritter. Der er selvfølgelig en hel del styles, som falder lidt uden for min comfort zone, når det gælder farver og print. Men faktisk er der også ret seje kombinationer af print. For eksempel er jeg helt vild med sammensætningen på øverste billede.

Ud over pangfarverne, er det også værd at lægge mærke til snit og detaljer i tøjet. Det ser umiddelbart ud til, at der er nogle svedige jakker, frakker og trøjer. Og så skal jeg helt sikkert tjekke støvlerne ud, og måske hoppe i nogle af sokkerne også… Listen vokser, som I kan høre.
__________

After teasing images of a colourful collab, H&M has finally released the full lookbook for their collaboration with Kenzo. I have selected some of my fav’ combinations for you above. Besides a massive amount of strong prints, there is some really nice looking outerwear and I have to check out those boots and accessories as well. The wish list is expanding by the minute.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Five fairly random facts about me