REMEMBER TO VOTE: DANSK DESIGN TALENT AWARD

Han Kjøbenhavn goes retro with Pendleton

han-kjobenhavn-pendleton-2016-capsule-1 han-kjobenhavn-pendleton-2016-capsule-2 han-kjobenhavn-pendleton-2016-capsule-3

Han Kjøbenhavn genoptager samarbejdet med Pendleton, som du måske husker var et hit i 2013. Denne gang tager kollaborationen afsæt i en sporty silhuet, der også præger mærkets hovedkollektion. Og vi snakker ikke bare lidt sporty. Det er all-in på træningsjakker og joggingbukser. Heldigvis har Han Kjøbenhavn fundet en måde at gøre noget så simpelt som det virkelig cool og særpræget. Det skinner også igennem i Pendleton-samarbejdet, der kombinerer uld og denim i et kækt patchworkmønster. Jeg synes, at det spiller ret godt, og kunne sagtens se jakken være genial over en hvid skjorte eller t-shirt. Hvad tænker I? Se mere HER.
________

Danish menswear brand Han Kjøbenhavn continues their collaboration with expert wool brand Pendleton. The result is a tracksuit that combines stone washed denim with wool blends in a cool patchwork pattern. I would probably split up the look and wear the jacket with a plain white tee or white shirt. What do you think? Have a closer look HERE.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REMEMBER TO VOTE: DANSK DESIGN TALENT AWARD