Han Kjøbenhavn goes retro with Pendleton

WHERE ALL THE RANDOM SNAPS GO

fullsizerenderfullsizerender-2img_6289 fullsizerender-4 img_6436fullsizerender-3img_6438img_6453

Jeg er glad for, at I følger med her på bloggen, og ville lige dele en lidt sjov tanke jeg har, om de billeder I normalt ser herinde. Det er selvfølgelig dem jeg bedst kan lide. Er mest glad for, synes er pæne og passer til den stil, jeg forsøger at ramme med bloggen. Det samme gælder min Instagram @DanskMode, hvor jeg også har nogle ret specifikke idéer om billederne.

Det betyder så også, at der er rigtig mange billeder jeg tager, der aldrig kommer ud nogen steder. Og det er også helt ok. Men jeg tænker af og til, at det er ret synd alligevel. Jeg bruger nemlig selv mit billedarkiv som en slags æstetisk notesbog. Det vil sige, at jeg tager billeder af ting, der inspirerer mig, ting jeg skal huske og meget andet (inkl. ømme selfies). Det giver en ret sjov blanding, når man bladrer igennem billedmappen på mobilen.

For at give jer et lidt mere personligt billede af, hvad jeg egentlig går og kigger på i løbet af dagen, hvad der inspirerer mig, og hvad der mere eller mindre tilfældet ender foran min linse, vil jeg dele nogle af disse ”random snaps” med jer på bloggen i ny og næ. Faktisk kan I også følge med på min Snapchat @Danskmode, hvor jeg gør lidt af det samme. Anyways, det her var første omgang rystede selfies og mærkelige huske-billeder.
_______

Usually all the pictures that end up on my blog or Instagram are rather carefully selected and part of the general aesthetic that I aim for with DanskMode. That means that literally a ton of snaps I take randomly every day never end up anywhere. Which is cool. I mean I use them to remember stuff, inspiration and so on. But still, I think that these weird snaps give kind of a fun insight into what my life looks like, and the sort of random, everyday, not very pretty stuff I do… Kind of what you find on my Snapchat as well. Check it out, @DanskMode.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn goes retro with Pendleton