OUTERWEAR GUIDE 1: YOUR FALL COAT COULD BE CHECKED

Cos introduces second collaboration with MR Porter

cosmrporter1 cosmrporter2 cosmrporter3

En af mine yndlings highstreetbutikker, Cos, møder nok den stærkeste herrewebshop, der er at finde på nettet, MrPorter.com, i en stilig og klassisk minikollektion. De to parter har blandet blod én gang før, hvor det blev til et sommerligt samspil med fokus på lette materialer og grafiske print.

Denne gang står samarbejdet i efterårets tegn med masser af uld og kashmir, og et fokus på garderobeklassikere. Kollektionen er døbt ’The Art of the Everyday’, så det er tydeligt, at komfort pasform og afslappede silhuetter er sat i højsædet. Farver er dybe og varme nuancer af grøn, grå, brun og rosa, og det hele er nemt at sætte sammen, som I kan se i den flotte lookbook for oven.

Jeg er fuldstændig solgt, og skal helt sikkert klikke mig forbi MrPorter.com den 27. oktober, hvor samarbejdet lander i webshoppen. Og så vil jeg i øvrigt gerne flytte ind det sted lookbooken er skudt. Alt for pænt.
________

I’m excited about the second collaboration between Cos and Mr Porter. The two have gotten together to create ’The Art of the Everyday’ – a collection dedicated to solid menswear stables in Warm fall shades using loads of wool and cashmere. Can’t wait for this to hit stores on October 27th. Also, how great does that lookbook look?! I want to move in right now.

 

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTERWEAR GUIDE 1: YOUR FALL COAT COULD BE CHECKED