New York, New York

Aint No Party Like a Kenzo Party

kenzo-x-hm-exclusive-for-fly-in-media-6 kenzo-x-hm-exclusive-for-fly-in-media-8 kenzo-x-hm-exclusive-for-fly-in-media-14 kenzo-x-hm-nyc-event-ice-cube-0079 launch-of-kenzo-x-hm_fy1 launch-of-kenzo-x-hm_fy4 launch-of-kenzo-x-hm_fy10 launch-of-kenzo-x-hm_fy19

Så er jeg tilbage i grå København efter en helt fantastisk tur til New York med Kenzo og H&M. Præsentationen af samarbejdet, der blev holdt i en kæmpe lagerhal på Pier 36, var intet mindre end overvældende og ret imponerende at være med til.

Hele showet var instrueret af modelegende, fotograf og reklamemand Jean-Paul Goude, der erstattede modeller med dansere og musikere på catwalken, som gjorde det svært at side stille på tilskuerrække. Og da showet var ovre, blev alle gæsterne da også hævet op på dansegulvet til en kæmpe fest med DJ, drinks og ikke mindst liveoptræden fra Ice Cube.

Nu er jeg som udgangspunkt ikke en meget farverigt klædt person, men det vilde danseshow fik helt klart sat Kenzo-kollektionen i et nyt lys for mig, og har givet mig lyst til at prøve noget mere af tøjet, når det rammer butikkerne den 4. november.
________

Back in Copenhagen after the best trip to NYC with Kenzo and H&M. You have probably seen a great deal of the show in my many snaps from the event, but here are some pictures of the catwalk presentation by fashion legend Jean-Paul Goude as well. Models were substituted with dancers and really the whole night was big dance party that made me wanna wear the entire Kenzo x H&M collection in spite of the fact that is much more colourful than I usually dress.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York, New York