OUTERWEAR GUIDE II: EMBRACE THE PUFFER JACKET

Raf Simons will boost New York Mens Week

img-simons1_180612924239 son_2469sonnyphotosrafpitti

Efter Raf Simons har overtaget roret hos den amerikanske modegigant Calvin Klein, kan designeren, der tidligere har været kreativ direktør for modehuse som Dior og Jil Sander, nu kalde New York for sin hjemmebase. Og mens vi venter på at se den belgiske designers bud på amerikansk minimalisme for Calvin Klein, kan vi glæde os over nyheden om, at Simons flytter modeshowet for sit eget mærke til New Yorks herremodeuge, hvor han kommer til at vise i februar.

Hvorfor er det en nyhed, tænker du måske? Det er det fordi, Raf Simons’ tilstedeværelse kommer til at give et tiltrængt skub til den forholdsvis unge amerikanske herremodeuge. Det er set på andre markeder før. For eksempel har Burberry gjort det samme for den Londonske herreuge. Og selvom New York har store spillere som Tommy Hilfiger og Michael Kors på modemenuen, og også har fat i nogle interessante nye designere, manglede der hidtil et godt ”fashion” navn, der har et kraftigt pull i branchen. Håbet er altså, at Raf kan hive flere tunge modegæster og mere opmærksomhed til New Yorks herremodeuge. Det ville bestemt klæde den.
________

Good news for fans of New York Mens Fashion Week. After leaving his post as creative director at Dior and taking over the helm at American fashion house Calvin Klein, Raf Simons is set to show his own label at NYC Mens Week in february. No doubt his presence will draw some much needed attention to the still fairly young all male fashion week in the US. We have seen it happen before with Burberry at London Collections: Men. Can’t wait for Simons Calvin Klein debut as well as seeing the Raf-line in NYC.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTERWEAR GUIDE II: EMBRACE THE PUFFER JACKET