Brooklyn

Friday Favourite

161019_bonne-boots-002-w-copy-1161019_bonne-boots-015-w-copy

Fremover vil jeg dele en fredagsfavorit som en fast miniguide på bloggen. Første skud på stammen er denne lækre læderstøvle fra hollandske Bonne. Den er lavet i samarbejde med Terra Amsterdam og kommer i et let skinnende brunt eller sort læder med kraftige snører på en solid gummisål, der er helt rigtig til sæsonen. Skoene er håndlavet i Spanien og det er et unisexdesign, så de fås i små og store størrelser. Find dem HER.
________

I have decided to share a Friday favourite every week – sort of like a mini guide on what to buy right now. In my quest for the right winter boot, I have stumbled upon this leather boot by Bonne made in a collab with Terra Amsterdam. It is handcrafted in Spain and made in a shiny brown or black design with a solid sole that is perfect for the season. Find them HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brooklyn