Wearing in the bomber jacket by Kenzo x H&M

Aesop Copenhagen

img_7752img_7716 img_7745 img_7747

I sidste uge var jeg et smut forbi den (forholdsvis) nye Aesop-butik, der har åbnet på Værnedamsvej i København. Som inkarneret Aesop-bruger igennem en håndfuld år, er det klart, at det var en stor nyhed for mig, at der endelig er kommet en butik i København. Så både jer, der kender mærket, og jer, der ikke kender det endnu: kig forbi den nye butik. Det er en oplevelse, der er din tid værd.

Ud over en konsultation, fik jeg en super god præsentation af mærket, men fremfor at give jer et langt interview her på bloggen, får I nogle hurtige facts, som jeg synes er gode at kende til, når det gælder Aesop. Here you go:

  • Aesop lancerer ikke ”trend” produkter og lancerer heller ikke nye produkter hver sæson, men udvikler og videreudvikler i stedet deres sortiment løbende ud fra forskningsmæssige fremskridt.
  • Alle produkter har et forholdsvis stringent og ens design. Det er fordi du ikke bare skal vælge et produkt hylden, men guides til det produkt, der passer til netop din hud, af en Aesop-ansat.
  • Stort set alle produkter er unisex. Ja, selv mærkets aftershavelotion gør det godt som regulær ansigtscreme.
  • Skal du udforske en ny by, kan Aesop fungere som en slags guide til områder, der er værd at tjekke ud. Mærket lægger sig ikke på hovedstrøg ved siden af flagskib-butikkerne, men bruger i stedet tid på at finde cool områder og interessante omgivelser.
  • Sidste fact er et produkttip: Brug deres håndsæbe med indbygget scrub. Den er en mindre åbenbaring ved håndvasken.

________

Last week, I stopped by the (fairly) new Aesop Copenhagen shop (first one in town) to have a look and stack up on my Aesop stash. If you don’t know the brand already, you should check it out right away. Most of it is unisex. The packing is amazing. Products are developed out of need and not out of trend. Aesop is usually found in hip, urban areas, so can use their store map as your city guide. What’s not to like?!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing in the bomber jacket by Kenzo x H&M