The knitwear brand you need to know

Wearing in the bomber jacket by Kenzo x H&M

_40a7774_40a7750 _40a7792

Mens jeg arbejder på en bomberjakkeguide, der bliver næste led i min overtøjsføljeton, ville jeg lige dele et par outfitsnaps i min nye bomber fra Kenzo x H&M. Den er lidt oversize, men det fungerer meget godt til et ellers simpelt look med jeans og strik, og så kan den vendes på vrangen, hvor den har et skarpt, grønt mønster, som er min favorit i samarbejdet. Husk at smutte forbi H&M, når kollektionen lander i butikkerne på torsdag i denne uge.
_______

While I am working on a guide to this seasons bomber jackets, I want to share some outfit pics with you – wearing in my own Kenzo x H&M bomber. It is slightly oversize which works great with a simple jeans and knit look, and the jacket is reversible, so you can change the look from black to print. Remember to check out the collection, when it hits stores this Thursday.
_______

JACKET: Kenzo x H&M. KNIT: S.P.O. SUNNIES: KBL. JEANS: Levis. BOOTS: Dr. Martens.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The knitwear brand you need to know