OUTERWEAR GUIDE III: Invest in a bomber

Friday Favourite

srxc-s161-cso-n3-detailcmen_s_black_calf_leather_grand_brogues

Jeg havde næsten glemt mit nye tiltag, fredagsfavoritten. Heldigvis har jeg et ret godt ønske liggende. Paul Smith er et af de mærker, der virkelig kan overraske, når man lige dykker ned i mærkets butikker (særligt i England). Jeg prøvede de her brogues i New York for et par uger siden, og de er nær perfekte. Den eneste grund til, at jeg ikke købe dem på stedet er, at de dyrere i USA end i Europa. Nu står de øverst på ønskelisten. Modellen findes også med en blå sål, men jeg synes den orange detalje fungerer overraskende godt. Find dem HER.
_____

Time for my Friday favourite. I tried on these Paul Smith brogues, when I was in New York a few weeks ago and they are pretty close to perfect. I do not own a single pair of brogues yet, so maybe this orange soled pair will be my first. Have a closer look HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTERWEAR GUIDE III: Invest in a bomber