ONE TO WATCH: DANIEL W. FLETCHER

SOME VERY BRIGHT WISHES

whitewish

Godt nok er jeg inkarneret bruger af farvesammensætningen navyblå og sort, men jeg vil gerne gøre et på forsøg på at flette lidt mere lys ind i min stil. Hvid kan være en lidt farlig ”farve”, men når du bryder den med store flader af f.eks. grå og tilsætter nogle farvede elementer, der gør, at du ikke ligner en snemand fra top til tå, spiller den egentlig meget godt. Cirka sådan her gad jeg i hvert fald godt være klædt i dag.
______

So yes, I am addicted to the colours black and blue. However, this season will try to take an effort to bring some lighter hues in to my wardrobe as well. White can be a bit tricky to pull off, but pair it with some grey and hints of colour for a relaxed look and it works quite well. This is pretty much how I would like to bike around Copenhagen today.
______

SUNNIES: Kaibosh. HAT: Thom Browne. SHIRT: Supreme. JACKET: J.W. Anderson. TROUSERS: H&M. TEE: Comme des Garcons. KICKS: Adidas.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE TO WATCH: DANIEL W. FLETCHER