SOME VERY BRIGHT WISHES

Stella McCartney’s menswear debut is a homerun

01-stella-ss-17-mens 02-stella-ss-17-mens 03-stella-ss-17-mens 07-stella-ss-17-mens 10-stella-ss-17-mens 23-stella-ss-17-mens

Det er ikke så tit, at jeg går helt i selvsving over en ny kollektion. Jeg har efterhånden kigget på så meget tøj, at der skal lidt ekstra til, hvis jeg skal have det helt vildt over en kollektion. Det er til gengæld lige sket. Stella McCartney har nemlig løftet sløret for sin første herretøjskollektion.

Det var sluppet ud, at der var en herrekollektion på vej, og vi fik også alle sammen et sneak peek, da hendes mand var klædt i McCartney som gæst til hendes seneste catwalkshow for kvindelinjen. Og nu er lookbooken til den nye SS17-kollektion så kommet frem. Og, oh waw! Sikke en debut.

Kollektionen er fuldstændig spot on, når det kommer til snit, farvesammensætninger og kombinationer af stilretninger. Det er tydeligt at se, hvordan McCartney har taget tidens populære street-elementer og parret dem med et mere eksklusivt udtryk i materialer og valg af styles. Og så fungerer den lidt street style-agtige lookbook virkelig godt. Det er i hvert fald cirka sådan her, jeg ville ønske, at alle mine outfit-indlæg så ud. Tjek hele kollektionen og forudbestil den HER.
______

It is not every day, that I get overly excited about a new collection release. But that just happened after looking at the debut menswear collection from Stella McCartney. The collection is spot on in regards to the silhouettes, colour combinations, fits and mix of street and lux style universes. I want every single look, or at least I want all my outfit posts to look like this cool lookbook from now on.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME VERY BRIGHT WISHES