Friday Favourite

Out There Editorial

out-there_fy1 out-there_fy2 out-there_fy3 out-there_fy5 out-there_fy6

Lidt skørt. I perioder synes jeg, at magasiner og nettet bugner med alt for fede modeserier, men lige for tiden, har jeg ret svært ved at finde nogen, der falder i min smag. I min seneste runde igennem nye skud, faldt jeg dog over denne lille serie fra Hercules Magazine, som jeg synes fungerer ret godt. Primært på grund af den lidt dystre, filmiske stemning og en vellykket leg med overdrevne proportioner. Jeg kan godt lide, når en modeserie ikke bare viser mig det tøj, jeg alligevel kan se på gaden, men tværtimod bliver et modspil og giver nye input og idéer. Send mig endelig tip til de magasiner, I selv synes er inspirerende på den front.
______

At the moment, I find it rather difficult to spot those amazing editorials out there. Sometimes there seem to be so many, but right now I rarely feel really inspired. However, I kinda like this one from Hercules Magazine. Particularly ‘cause of the dark, movie-like mood and play with massive proportions. I like it best when editorials don’t simply show me what fashion looks like on the streets, but supply something new and different. Feel free to always hit me with magazines to check out.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Favourite