Out There Editorial

WHAT I WANT TO WEAR RIGHT NOW

wishlist

Det er hundeholdt i København, så jeg prøver at holde varmen med lag-på-lag princippet. Og lige nu måtte mine lag gerne se sådan her ud. Tonsure-bomberjakken er overdrevet svedig, men kommer desværre først i butikkerne i det nye år. Den skal jeg have fingrene i til den tid. Og så er jeg lige snublet over Pumas samarbejde med Alexander McQueen, og synes faktisk, at den her model er ret optur. Ja, nej, måske?
_____

It is freezing in Copenhagen, so I try to stay warm by layering clothing these days. And this is kinda what I want my layers to look like. I mean how awesome is that Tonsure bomber! Unfortunately, I will have to wait for the new season to hit stores, before I can get my hands on it. Oh, and I just stumbled upon the collab between Puma and McQueen and I must say, I like it (at least this pair). Yay or nay?

_____

JACKET: Tonsure (SS17). KICKS: Puma x McQ. PANTS: Won Hundred. HAT: Supreme. KNIT: L ‘Homme Rouge.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out There Editorial