Out There Editorial

WHAT I WANT TO WEAR RIGHT NOW

wishlist

Det er hundeholdt i København, så jeg prøver at holde varmen med lag-på-lag princippet. Og lige nu måtte mine lag gerne se sådan her ud. Tonsure-bomberjakken er overdrevet svedig, men kommer desværre først i butikkerne i det nye år. Den skal jeg have fingrene i til den tid. Og så er jeg lige snublet over Pumas samarbejde med Alexander McQueen, og synes faktisk, at den her model er ret optur. Ja, nej, måske?
_____

It is freezing in Copenhagen, so I try to stay warm by layering clothing these days. And this is kinda what I want my layers to look like. I mean how awesome is that Tonsure bomber! Unfortunately, I will have to wait for the new season to hit stores, before I can get my hands on it. Oh, and I just stumbled upon the collab between Puma and McQueen and I must say, I like it (at least this pair). Yay or nay?

_____

JACKET: Tonsure (SS17). KICKS: Puma x McQ. PANTS: Won Hundred. HAT: Supreme. KNIT: L ‘Homme Rouge.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out There Editorial