GREY ON GREY

Friday Favourite

wonderful-perspective engine-perspective silhouette-perspective

I denne uge er min fredagsfavorit ikke tøj eller sko, men de her seje lysskilte fra SYGNS. Det er et ret sejt koncept, hvor du i princippet kan få skræddersyet et hvilket som helst lyskilt til dit hjem. Dem er I ser foroven har SYGNS lavet som en hyldest til København og dansk design. De er ret optur, ikk? Jeg ville da i hvert fald gerne have den seje lyskasse med PH-lampen. Kig forbi SYGNS hjemmeside HER.
_____

This week my Friday Favourite is neither clothes nor shoes, but these cool light designs from SYGNS. Basically you can create whatever you want in lighting and SYGNS will make it for you. The ones you see above are made as a tribute to Copenhagen and Danish design. Very cool, if you ask me. I would love to place that PH-lamp one in my living room. Check SYGNS out HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY ON GREY