MY NEW YORK GUIDE SHOPPING

SUNDAY GROOM 1

Jeg vil gerne puste lidt liv i bloggens grooming-sektion igen, så jeg indfører hermed en ny, fast serie på bloggen med navnet ’Sunday Groom’. Her deler jeg ud af de grooming tips og tricks, jeg selv er glad for, produkter der er værd at tjekke ud og nyheder indenfor grooming og personlig pleje. Husk at kommentere, hvis der er noget særligt, I gerne vil høre mere om. Jeg lægger ud med tre produkter, jeg er glad for lige nu.

fullsizerenderParsley Seed Serum fra Aesop
I år er jeg begyndt at bruge serum for første gang. Formålet med serum er at pleje huden i dybden og give fugt. I princippet bruges serum som en slags grunder efter ansigtsvasken og før hudcremen. Da jeg har en lidt fedtet hud, bruger jeg kun serum, der giver nok fugtighed til min hud. Så jeg dropper hudcremen, med mindre det er virkelig koldt udenfor, og huden har brug for ekstra meget fugt. Køb HER.

fullsizerender-4Whitening Mint Tandpasta fra Marvis
Tandpastaen fra Marvis er en klassisk tandpasta, som jeg er faldet for på grund af dens lækre indpakning. Den findes i et hav af seje farver med forskellige smage. Jeg er glad for en klassisk, frisk mint, der samtidig polerer tænderne for at holde dem hvide. Køb HER.

fullsizerender-3Beard Oil fra Barberians
I har sikkert lagt mærke til, at jeg har groet et rimelig fyldigt skæg. Jeg er så heldig, at det gror dejlig tæt, men det stritter ret meget. Skægolien hjælper med at samle håret og giver samtidig fugt, glans og en diskret, lækkert duft til skægget. Køb HER.
_____

I have decided to do more grooming posts on the blog, so I will do a series of posts under the name ‘Sunday Groom’. The idea is to share grooming tips and tricks I use myself, guides, news and products that are worth trying out. Above are three of my current faves.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW YORK GUIDE SHOPPING