SUNDAY GROOM 1

COPENHAGEN FALL DAYS

img_8596img_8608 img_8601

Det er virkelig blevet koldt og vinter-agtigt i København, men udover, at jeg da gerne vil have lidt flere solstråler, er jeg ret vild med den her tid af året. Den er nemlig lig med flotte frakker, masser af strik og solide læderstøvler, som er meget mere mig end shorts, T-shirts og sommertøj. Frakken her var et udsalgskup fra H&M Studio og den går perfekt til mine bordeauxrøde Dr. Martens-støvler, som er fra mærkets ’Made-in-Endland’ serie, der både er praktisk og lækker i designet.
_____

Copenhagen is very wintery, which I rather like as it means I get to wear a ton of cosy, cool coats, fluffy knits and solid leather shoes. That is actually much more my style than summer clothes are. This coat was a sale bargain from the H&M Studio collection and it just happens to match perfectly with my Dr. Martens ‘Made-in-Endland’ boots. Really, check out that line. Solid craftsmanship and great design.
_____

COAT: H&M Studio. SHIRT: Kenzo x H&M. TROUSERS: NLY Man. BOOTS: Dr. Martens. PHOTO: Philip Høpner.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY GROOM 1