COPENHAGEN FALL DAYS

KINFOLK WORK ISSUE

kinfolk_issue22_productphoto_web_01 kinfolk_issue22_productphoto_web_03 kinfolk_issue22_productphoto_web_04 kinfolk_issue22_spread01

Der er kommet et nyt Kinfolk på gaden. Denne gang med teamaet ’Work’, så der er ret fede interviews og reportager, som kredser om emnet fra alle mulige vinkler. Magasinet har også fået en lille update på layout-fronten og er blevet større, efter hovedkontoret er flyttet til København. Det er stadig pænt. Virkelig pænt. Og så med en af mine danske favoritmodeller, Eddie Klint, på forsiden. Køb det før din nabo.
_____

The new issue of Kinfolk is out. This time the theme is ’Work’. So there is a bunch of great stories about start-ups as well as big businesses. Also, the magazine has is now bigger and with updated sections and layout. Get you hands on this baby, with my all time fave DK male model, Eddie Klint, in the cover story. Buy HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FALL DAYS