Friday Favourite

Off to China

huaweichina2 huaweichina1huawei

I morgen rejser jeg til Kina, og jeg har det rimelig optur over det. Jeg er inviteret af mobilfirmaet Huawei, der lancerer en ny telefon med navnet ’Mate 9 Pro’, som er super skarp på design, kamera og en række andre områder som batteritid og hastighed. Jeg får lov til at teste mobilen, og har tænkt mig at lade mit rigtige kamera blive hjemme, så alle billeder på turen bliver skudt med Huawei-mobilen.

Jeg har fået en præsentation af mobilen og dens kamerafunktioner, der er skabt i samarbejde med Leica, som jo er berømte for deres linser og kameraer i topklasse. Og nu er jeg ikke den vildeste tekniktype, men jeg glæder mig ret meget at teste, hvor gode resultater man kan opnå med et skarpt mobilkamera. Det er nemlig sjældent, at jeg gider at slæbe rundt på mit store spejlreflekskamera. Så hvis det spiller, har jeg tænkt mig at skifte mere permanent over til mobilbilleder – særligt på rejser.

Følg med på bloggen og på Instagram i næste uge, hvor jeg besøger Hong Kong, Shenzhen og Shanghai og har planer om at dele alt fra rejse- til madbilleder og selvfølgelig nogle streetstyle-skud. Så kan I selv bedømme, hvor godt mobilkameraet spiller. Og hey, send mig endelig jeres tips til ovenstående byer. Det er min første tur til Asien, så jeg er total newbie.
_____

Tomorrow I am leaving for my ever trip to Asia. I am going to China to test of Huawei new phone, the Mate 9 Pro, which not only has a great design, strong battery and a whole bunch of cool features but also has a really great camera. The lens is crafted in collaboration with Leica, so of course my expectations are high, and I actually plan to leave my “real” camera at home at take all pictures on the entire trip with the ‘Mate 9 Pro’. I hope you will stay tuned on the blog as well as Instagram for travel pics, food shots and of course street style from Hong Kong, Shenzhen and Shanghai.

This post is made in collaboration with Huawei

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Favourite