Off to China

SUNDAY GROOMING II

aesop-kit-jet-set-with-product-cPassende til, at jeg selv sidder på vej i et fly mod Hong Kong for at tilbringe ugen i Kina, handler ugens søndags grooming om grooming på farten. Jeg er selv rigtig glad for Aesops travelkit, der med sine rejsevenlige størrelser gør, at jeg slipper for alt bøvl med for store shampooflasker i lufthavnen, selv når jeg kun har håndbagage med.

Derudover er der et par småting, jeg altid prøver at huske på lange flyveture som er: 1) tandbørste/tandpasta, 2) fugtserviet til ansigtet, 3) cremeprøve til ansigtet, 4) læbepomade, 5) roll-on til trætte øjne. Brug den som en slags tjekliste til ture over fem timer. Det er bare lidt lækrere at være frisk, når du lander.

This week’s Sunday grooming is about tips for staying fresh while traveling. I always use the Aesop travel kit, which is the perfect size for vacation and never gives any size issues at the airport as the bottles are travel sized. Besides that, this is my checklist for ling flights: 1) Toothbrush/toothpaste, 2) pocket wet towel, 3) moisturiser tester 4) lip balm, 5) under eye roll-un. I use this for flights that are more than five hours. Arriving as fresh as possible is always to prefer.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to China