The Hong Kong Look

Shanghai Summer Outfit

cofimg_20161201_130201_3_resized_20161205_041318479 img_20161201_130153_3_resized_20161205_041317740
cof

Hvis I har fulgt med på Instagram, har I allerede fået en lille idé om, hvor fed min tur til Kina i sidste uge har været. Da der dog desværre stort set ikke var intet nogen steder, har bloggen stået lidt stille. Det skal der selvfølgelig laves om på i den her uge, hvor jeg vil dele en masse indtryk fra rejsen.

First up, et outfitbillede der blevet taget foran Huaweis imponerende glaskontor i Shanghai. Det har været så luksus at rende rundt i skjorte og lette sommerbukser for en stund. Skjortejakken her var et fund fra H&M, som jeg gjorde for lidt tid siden, og som stadig er en favorit i min garderobe. Alle billeder er btw taget med min nye Huawei ’Mate9Pro’-mobil, som jeg jo testede på turen. Jeg synes virkelig billedkvaliteten er i top, og er ret glad for den store skærm, som gør det lidt federe at bruge billed-apps som Instagram og Snapchat.
_____

If you follow me on Instagram, you already got a glimpse of last week’s amazing trip to China. However, the internet was simply too slow to do blog posts, so I will make up for that this week, and share a lot of pics from the trip here on the blog. First up, an outfit pic taken in front of the cool Huawei office in Shanghai wearing my fav’ white H&M shirt jacket and new Ørgreen sunnies. Btw. all pics are taken with the Huawei ‘Mate9Pro’, which I got to test during the trip. The camera quality is really great and the larger size is perfect if you, like me, enjoy visual apps like Instagram and Snapchat.
_____

SHIRT: H&M. SILK TROUSERS: Valentino. SUNNIES: Ørgreen. KICKS: Jack & Jones x Tuan Le.

This post is made in collaboration with Huawei

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Hong Kong Look