Shanghai Summer Outfit

CLEAN SLATE

whites

Mit liv er i en overgangsfase for tiden. Jeg er kommet hjem fra New York, jeg skriver speciale på uni, et langt forhold er gået i stykker, jeg har nye jobs og projekter. Alt i alt sker der meget nyt, og det føles helt klart som overgangen til en ny fase i mit liv.

Hvad har det med mode at gøre, tænker I? Well, ret meget faktisk. Det har nemlig resulteret i, at jeg har én af de perioder, hvor man gerne vil skille sig af med det mest i garderoben og starte helt forfra. Clean slate. Det betyder også, at jeg skal bruge lidt tid på, hvad det så egentlig skal være, og her er et godt udgangspunkt altid at gå tilbage til en solid bund; lækre basics.

Lige nu kan jeg i hvert fald ikke forestille mig noget bedre end en lang, lidt oversize grå uldfrakke over et par jeans, en hoodie og en T-shirt. Super simpelt. Og så kan der tilføjes lidt personlighed med solbriller, huer, rygsække og sko. Bum. Kender I den slags perioder?
_____

A lot is changing in my life these days. I got back from New York, I am finishing university writing my master thesis, a relationship ended painfully, I have new jobs and creative projects. It all feels like a big chapter in my life is ending and new one about to begin. How does that relate to fashion?

Well, a lot actually. All these changes have created an urge in me to basically throw out everything (well, not in the trash, but u know) and start over. Clean slate. Build a wardrobe from scratch, starting with simple basics like a long grey coat, jeans, a hoodie and a tee. Only using sunnies, a beanie and kicks to add some personality. I’m sure you know these kinda periods in life.
_____

SUNNIES: Acne Studios. HOODIE: Supreme. JEANS: Topman Design. TEE: A.P.C. KICKS: Raf Simons x Adidas. COAT: Topman (similar to picture).

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shanghai Summer Outfit