COMME DES GARÇONS EMOJI COLLECTION

PHOTOGRAPHY TIP

keep dynamics-1 livespush

På min tur til Kina i sidste uge, var jeg afsted med en hel gruppe af Nordiske bloggere, journalister og fotografer. Blandt sidst nævnte var dygtige Marius Svaleng. Han er en fotograf fra Norge, og du kan følge hans stringente og farverige billeder af arkitektur og urbant liv på Instagram via @Lekestove. Han sælger også ud af sine bedste værker, så de kan komme til at pynte i dit hjem. Jeg er ret vild med fotokunst for tiden, og tænker, at jeg skal have nogle af Marius’ billeder til stuen. Tjek lige hans hjemmeside HER.
_____

On my trip to China last week, I met a bunch of great people from all over Scandinavia. Amongst them was super talented Marius Svaleng from Norway. He does streamlined, colourful and captivating works of urban life and architecture. Follow him on Instagram via @lekestove and stop by his webshop to get his best photos for your home. I need some new art for my living room, and I am crazy about photography as artwork these days.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMME DES GARÇONS EMOJI COLLECTION