FRIDAY FAVOURITE

MY CHRISTMAS WISHLIST

christmas

Som lovet får I en lille julegaveguide til ham (eller rettere sagt, mig). Selvom jeg tænker, at flere af tingene sagtens fungerer til alle dem, I holder af. Måske lidt overraskende, er jeg ikke kæmpe fan af bløde pakker under træet, da jeg bedst kan lide selv at købe mit tøj. Så til jul ønsker jeg mit ofte noget lækkert tilbehør til hjemmet som en solid højtaler, nye kaffekopper eller en flot lampe.

Bevæger vi os over i garderoben alligevel, synes jeg, at det er oplagt med lidt mere tidløse ting som et par seje støvler, en lækker hue eller et cool bælte. Og så er der altid plads til et ønske eller to fra Aesop på min juleliste. Jeg er lige løbet tør for min body scrub (som er værd at prøve, selv om man er kritisk over for konceptet body scrub). Hvad ønsker I jer?
_____

As promised a quick guide to what to give him (or more specifically, me) for Christmas. I try not to wish for clothes, as I prefer to buy them myself. Instead I go for cool stuff that will spruce up my house like a new lamp, a good speaker or coffee mugs for those long Sunday mornings. When moving to wardrobe items anyway, I like to go for classics like good pair of sunnies, cool boots, a belt or fluffy beanie. Oh, and there is always room for some grooming goods from Aesop. What are your wishes?
_____

LAMP: PWTBS. SPEAKER: Sonos. COFFEE MUGS: Stilleben. BOOTS: Dr. Martens. BELT: Loewe. JACKET: Weekday. SHAVING CREAM: Barberians. SUNNIES: Ace & Tate. TABLE: Eames. SUITCASE: Rimowa. BEANIE: Acne Studios. BODY SCRUB: Aesop. RING: Tom Wood. SCARF: Soulland.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY FAVOURITE