LAST ONE OF THE YEAR

1_40a3416

Jeg har holdt lidt lav profil hen over jul og nytår, men her får I lige mit sidste outfit fra 2016. Jeg er total klar på 2017, efter et år med utrolig mange forandringer, omvæltninger, oplevelser, følelser og indtryk. Der kommer helt sikkert til at ske lige så meget i det nye år, og nogle af de ting, jeg har på tapetet lige om lidt er en tur til London og en til Paris, hvor der er herremodeuge her i januar.

Så er der modeugen i København, som jeg glæder mig til efter at have misset den de sidste to sæsoner pga. New York. Størst af alt bliver nok, at jeg (forhåbentligt) afleverer mit speciale i foråret. Selv om jeg har arbejdet pretty much fuld tid i en del år, bliver det ret vildt at være helt færdig med studierne. Og ja, så skal jeg jo se, hvad der egentlig skal ske efter specialet. Stay tuned i 17.
_____

I have been taking a little break from blogging during the holidays, but now I want to share my last outfit of 2016 with you guys. I’m so ready for a new year with new beginnings, travel and most of all graduating university. Big stuff. Stay tuned in 17. Btw. remember to follow me on Instagram for more frequent updates @DanskMode.
_____

JACKET: H&M x Kenzo. KNIT: J.W. Anderson. TROUSERS: Won Hundred. BOOTS: Vagabond.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

RIP