LAST ONE OF THE YEAR

THE RIGHT SHADE OF BLUE

blue2 blue3 blue

For lidt tid siden lavede jeg et indlæg her på bloggen om jagten på den helt rigtige farve til væggene i stuen i mit hjem. Den er nu fundet. Efter jeg har browset blogs, Pinterest og Instagram faldt jeg nemlig over denne gråblå farve, som er lavet i samspil mellem møbelfirmaet Frama og farveproducent Jotun. Den hedder ’St. Pauls Blue’. Er den ikke flot? Jeg tænker, det bliver et weekendprojekt i løbet af foråret.
_____

Finally, after searching blogs, Instagram and Pinterest for a while now, I have stumbled upon the right shade of grey-ish blue by Frama x Jotun. Looks good, huh? The plan is to paint my living room. Probably as a weekend project sometime this spring.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST ONE OF THE YEAR