NEW WISHES

PRADA BACKSTAGE

backstage-prada-sara-cimino-1555-1000x667 backstage-prada-sara-cimino-1497-1000x667 backstage-prada-sara-cimino-1454-1000x667 backstage-prada-sara-cimino-1367-1000x667 backstage-prada-sara-cimino-1333-1000x667 backstage-prada-sara-cimino-1325-1000x667

Hvis du følger mig på Instagram, har du set, at jeg var et smut forbi herremodeugen i London, og selvom jeg ikke lige kunne passe en tur til Milano ind i specialekalenderen, følger jeg selvfølgelig med fra skærmen her i DK. Jeg tænker ikke at lave store modeugeopsamlinger, dem er nettet jo fyldt med i forvejen. Men til gengæld vil jeg fremhæve enkelte personlige favoritter.

Det er ikke så overraskende, at jeg endnu en gang er kæmpe fan af Pradas show. Mærket rammer næsten altid min smag, og sæsonens 70er-academia-skihytte-retro meshup var spot on, hvis du spørger mig. Og selvom det måske kan se lige lovlig ekstravagant ud med en masse pels og læderbukser, var der virkelig meget solidt herretøj i jordfarver og materialer som tweed og fløjl i mesterlige snit – specielt i overtøjet.

Nu ser jeg frem til næste weekend, hvor jeg tager et smut til Paris, og der også bliver tid til nogle modeugeevents, så husk at følge med på Instagram (@DanskMode). Og så ligger Københavns modeuge lige rundt om hjørnet, og siden jeg har været i udlandet de sidste to sæsoner, ser jeg ret meget frem til den.
_____

I was lucky enough to go to London Men’s Fashion Week a little while ago, and will go to Paris this upcoming weekend for Fashion Week as well. So, remember to stay tuned on Instagram for live updates. Meanwhile sitting at my desk in Copenhagen I am following all the shows that I don’t get to see live. One favourite from Milan was of course Prada. Always hits my aesthetic spot on, and of course this Wes Anderson-ish 70s, retro, academia, ski-sport mesh up was completely amazing. So much wonderfully crafted menswear in earthy tones and masterly silhouettes – look at that outerwear.

PHOTOS: Hero Magazine.

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Du kommer vidt omkring. Det lyder rigtig spændende.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

   Hej Gustavo, ja, jeg er super heldig på den front. En del af det er knyttet til mine andre jobs i modebranchen også. Men fedt, du kan lide at følge med.

   xMichael

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW WISHES