PARIS STREET STYLE

H&M Studio

hm-studio-men-teaser-lookbook-4hm-studio-men-teaser-lookbook-8 hm-studio-men-teaser-lookbook-9hm-studio-men-teaser-lookbook-1  hm-studio-men-teaser-lookbook-7hm-studio-men-teaser-lookbook-10

Om en måneds tid viser H&M atter mærkets lidt mere eksklusive linje ’H&M Studio’ på catwalken i Paris. Og denne gang har den svenske modegigant meldt ud, at det bliver et see-now-buy-now show. Det vil sige, at du vil kunne købe de ting, du ser på catwalken, umiddelbart efter i H&M’s butikker. Så det er slut med at vente på de styles, du har forelsket dig i på nettet eller sociale medier.

Her er en lille forsmag på herrekollektionen. Den ser ud til at byde på et strømlinet sort og hvidt ydre. Helt uden print eller mange dikkedarer. Kun brudt af få lyserøde items. Lyserød ser btw. ud til at blive sommerens og efterårets største farvetendens, så det giver mening, at H&M er med på bølgen. Jeg er selv til læderjakken, den korte hvide sømandstrøje og den bæltede lædersag på nederste billede. Mit eneste men er nok skoene, som ikke har overbevist mig endnu. Hvad synes I?
_____

Good news for H&M fans! The brand will join the see-now-buy-now group of labels, when showing their ’Studio Collection’ in Paris in the beginning of March. Here is a preview of what to expect. Loads of simple blacks and whites, no prints but bright pink (which seems to be the hit of the season). I really like the leather styles as well as the white sailor-ish top. Maybe not such a fan of the shoes, but definitely looking forward to seeing the rest.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS STREET STYLE