MONDAYS....

PAPER LAMPS

formakami-group-shot_soft-2-w710 formakami_shufflemh1_themoorap6-3-w710 formakami_anotherrug-w710

I 90erne havde vi rispapirslamper derhjemme, og så forsvandt de lidt ud af boligbilledet igen. Men nu har jeg i mere end et år haft et rigtig godt øje disse seje papirslamper designet af Jaime Hayon for &Tradition. Jeg er vild med det stramme, lidt japanske udtryk, der sammen med de let svulstige former giver et enkelt udtryk uden at være kedelig. Og så skaber papirslamper faktisk et ret lækkert lys i rummet. Der står øverst på min boligønskeliste nu. Hvad synes I om dem? Se mere HER.
_____

When I was growing up in the 90s we actually had paper lamps quite similar to these ones, so maybe that explains why I have had a crush on them for the last year or so. They are from &Tradition and in my opinion strike the perfect balance between simple, Japanese inspired design and voluminous shapes that create a minimal lamp without being plain or boring. Do you like them too? Have a closer look HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAYS....