NEW CHUCKS BY CONVERSE

RAINY SPRING DAYS WISHLIST

rain

Det er regnvejr. Det er koldt. Og det er søndag. Så naturligvis har jeg mest lyst til at pakke mig ind i varme og regntætte sager en dag som i dag. Jeg har to regnjakker fra Stutterheim allerede (som jeg er vildt glad for) og den her grønne model ville være en fed tilføjelse til samlingen (jeg er vild med grønne sager pt). Og så måtte den gerne kombineres med de seje nye Docs og halstørklæde-tingen fra J.W. Anderson, som jeg har haft et godt øje til i flere sæsoner nu. Hvem giver?
_____

Copenhagen is grey and cold, and it is Sunday. So obviously I want to wear comfy, warm and water repellent stuff to get me through the day. The green Stutterheim coat is on top of my wish list for the season and I would love to pair it with those cool new Docs and the J.W. Anderson neck band I have been dreaming of for a few seasons now. Send more money please. Ok, bye.
_____

RAINCOAT: Stutterheim. SHOES: Dr. Martens x Engineered Garments. JEANS: Weekday. KEYCHAIN: Supreme. NECKBAND: J.W. Anderson. HOODIE: H&M.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW CHUCKS BY CONVERSE