BLACK MY MIND

WEARING IN A NEW WARDROBE STAPLE BY PULLOVER

20170309605962751-01201703091651967292-01 img_20170309_2-02img_20170309_1-01

Sponsoreret // Der er flyttet en ny garderobeklassiker ind mit klædeskab, og det er en lækker en af slagsen. En grøn og hvid stribet trøje fra det danske mærke Pullover, der er et brand på vej frem, stiftet af modemanden Klaus Samsøe. Egentlig er det lidt vildt, at jeg ikke ejer tonsvis af stribede overdele i bedste Picasso-manér. Min udfordring er nok at finde den rette model, der både er lækker i design og i kvalitet. Der er nemlig lidt for mange jerseys, der mister pasformen og bliver løs i ærmerne få timer efter jeg taget dem på, og det spiller ligesom ikke særlig godt.

Derfor er jeg positivt overrasket over den stribede longsleeve fra Pullover, som er produceret i en virkelig lækker, tæt merinould, der holder formen og føles behagelig på huden. Designet er samtidig stilrent og funktionelt – lige som det skal være. Og jeg er rigtig glad for, at jeg har hevet den versionen med de grønne striber med hjem, som lige tilfører en lille smule farve til min ret monotone garderobe.

Som nævnt skriver jeg speciale dag efter dag lige pt, så jeg var valgt at style trøjen helt enkel med et par sorte bukser og ruskinds-sneaks, som giver et minimalistisk og behageligt look. Du kan selv gå på opdagelse i Pullovers univers online lige HER. Jeg har selv et godt øje til flere af deres produkter, som I kan se nedenunder. Husk at tjekke deres lookbooks for inspiration. Når man shopper enkelt tøj, betyder det ret meget at se det in action, synes jeg.

pulloverpull2
_____

I’m wearing in a new wardrobe staple by up-and-coming DK brand Pullover. Amazingly enough I always have a hard time finding good jerseys that don’t compromise on quality, design or fit. So getting to try this stripy top was a pleasant surprise. Both the quality and design is really good. Have a closer look at their website HERE.
_____

SWEATSHIRT: Pullover. BELT: Uniqlo. TROUSERS: W.A.C. KICKS: H&M. JACKET: W.A.C.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK MY MIND