WEARING IN A NEW WARDROBE STAPLE BY PULLOVER

HENRIK VIBSKOV x STUTTERHEIM

stutterheim_aw17_unisex_vibskov_green_male_1stutterheim_aw17_unisex_vibskov_green_male_3 stutterheim_aw17_unisex_vibskov_green_male_2

Hvis der er ét collab, du bør tjekke ud lige nu, så er det helt sikkert samarbejdet mellem Henrik Vibskov og Stutterheim. De to mærker har været i designstudiet sammen og skabt et virkelig sejt regnfrakkedesign, der kombinerer Stutterheims simple silhuet med Vibskovs hang til farver og kubistiske mønstre. Se mere hos Stutterheim HER.

Resultatet ser du på billederne, og jeg synes, at det er ret vellykket. Hvis du er i København, kan du tjekke frakken ud til en lille launch event i Vibskov butikken den 22. marts mellem kl. 16 og 19. Who doesn’t like a free beer, huh?
_____

Check out this cool new collab between Henrik Vibskov and Stutterheim. It combines Stutterheim’s sleek silhouettes with Vibskov’s signature colours and take on cool pattern. I like it a lot. Check it out HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING IN A NEW WARDROBE STAPLE BY PULLOVER