HENRIK VIBSKOV x STUTTERHEIM

VANS’ ANAHEIM FACORY PACK

5thumb_show 3thumb_show 2thumb_show 1thumb_show thumb_show6thumb_show

Når det gælder sneakers er jeg, som I måske ved, simpelt anlagt. Og det blev jeg lige mindet om, da jeg fik en nyhed om Vans’ ’Anaheim Factory Pack’-kollektion i min indbakke. Den lille kollektion giver et anerkendende nik til en håndfuld af mærkets helt tidlige design skabt i slutningen af 60erne og starten af 70erne.

Kollektionen er er inspireret af den oprindelige skofabrik i Anaheim i Californien og rummer en række simple lærredsko i kanvas – og enkelte af dem er udstyret med ruskindsdetaljer. Jeg er mest til den lave model, der hedder ’Authentic’, og kan snildt slide én i hver farve op i løbet af sommersæsonen. De fungerer simpelthen til hele garderoben, og jeg er vild med det enkle design, der altid holder. Og så er det en bonus, at prisen på 549 kroner er ret fair. De kan findes HER. Må. Bestille. Hjem. Nu.
_____

I just read about Vans’ ‘Anaheim’ collection that is inspired by the brand’s first factory and features a selection of classic Vans styles in crisp colours. I am so in love with the ‘Authentic’ low top and wouldn’t mind wearing in one in each colour this summer. Nothing better than a classic, simple kick, right? Find them HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENRIK VIBSKOV x STUTTERHEIM