FIVE THOUGHTS ON (MY) THESIS LIFE

FIRST SPRING SHOPPING

spring

Det er endelig blevet tid til at omstille garderoben til forår og sommer, og det er ensbetydende med en lidt større stillingtagen til, hvordan man egentlig regner med at gå klædt til sommer. Jeg skal helt sikkert lægge ud med noget simpelt og pænt, der kombinerer blå og hvid og kun bliver brudt at små farveflader fra accessoires og solbriller. Safe er ikke nødvendigvis kedelig. BTW, at Mr. Porter har fået et udvalg af Pradas ready-to-wear-linje er en (dyr) åbenbaring for mig.
_____

Spring is finally about to hit Denmark, which means that it is time to adjust my wardrobe for the new season. The beginning of a season is always about transitioning and figuring out how your look will change (or not change) from last season. I will definitely start out with some simple but cool stuff with loads of blues and white.
_____

SWEAT: Prada. BRACELET: Prada. SHORTS: Prada. KICKS: H&M. SUNNIES: Mykita. SHIRT: H&M.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIVE THOUGHTS ON (MY) THESIS LIFE