FIRST SPRING SHOPPING

J.W. Anderson x Uniqlo

rgb_bof_jwanderson_01kim_0248

Jeg har ofte fremhævet den japanske highstreetkæde Uniqlo her på bloggen for deres lækre basics (den bedste kashmir, til skarp pris), og ikke mindst for deres seje samarbejder. Tidligere har mærker som Jil Sander, Opening Ceremony og Christophe Lemaire krydset klinger med den underspillede tøjgigant, der desværre ikke har slået dørene op i DK (endnu).

Og nu har Uniqlo så løftet sløret for deres næste designer-collaboration, der bliver med mode-wunderkind J.W. Anderson, som er kendt for sit udfordrende mærke i eget navn og som manden bag det store comeback af det spanske luksusmærke Loewe.

Jeg har haft det ret fanboy-agtig over ham i nogle år, og i 2015 stod jeg da også i kø for en autograf under modeugen i London. Yes, det skete. Og jeg var glad. Så det er klart, at jeg har det optur over det her samarbejde, og glæder mig til at se billeder af mødet mellem eksperimenterende Anderson og stilrene Uniqlo. Det bliver højst sandsynligt et flot design, og så til en flot pris. Ja, tak. Kollektionen kommer til at rumme både herre- og dametøj og lander til efteråret.

Oh, og et lille tip. Følg lige designerens private Instagram-profil @jonathan.anderson. Han er ret god til at dele et inspirerende mix af mode, kunst og forskellige inspirationskilder bag sit design. Helt klart en af mine yndlings profiler pt.
_____

Best fashion news in a while? J.W. Anderson will collaborate with Japanese highstreeter Uniqlo. The collection will feature menswear and womenswear and is set to hit stores this fall. J.W. Anderson is one of fashion most important figures right now, and of course I am a huge fan of his eponymous label as well as his work for Loewe. Can’t wait for images of this one. Meanwhile, go follow Anderson’s private Instagram @jonathan.anderson – cool mix og fashion and art. You are welcome…

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST SPRING SHOPPING