J.W. Anderson x Uniqlo

THE BALENCIAGA ‘TRIPLE-S’ SNEAKER

balen

Mens det primært var Balenciagas hilsen til Bernie Sanders’ kampagne-logo, der løb med opmærksomheden, da det franske luksusmærke for et par måneder siden præsenterede deres herrekollektion for efteråret 2017, mener jeg, at det er en god idé også at bide mærke i noget helt andet. Nemlig skoene. Og dem har vi nu fået et close-up af takket være Instagram, hvor billedet nedenunder blev sluppet.

balenciaga

Catwalken har allerede afsløret, at designet kommer i flere farveversioner og også i en udgave af nuancer af hvid og beige, som jeg nok har det mest optur over. Hvis I følger med her på bloggen ved I, at jeg ikke er nogen sneakernørd, og primært holder mig til mine Converse og Vans.

Så det er ret pudsigt, at de få sneakers, jeg så alligevel falder for ligger i en helt anden boldgade med et ret voluminøst design og lidt overdrevne detaljer som de tykke såler. Skoen her minder mig også lidt om nogle af de sneakers Raf Simons har designet for Adidas, der også ret lækre. Jeg tror, at det er en eller anden fascination af 80er futurisme og sci-fi, der bliver aktiveret i mig, når jeg ser dem. Kan I se det?

Anyways, de bliver nok aaaalt for dyre, når det rammer butikkerne i sensommeren, men man har vel lov til at gemme dem til ønskelisten. Modellen hedder btw. ‘Triple-S’. Hold øje med den.

_mon0254triples _mon0082

After debuting them on the runway a little while ago, when showing their AW17 menswear collection, French lux fashion house Balenciaga leaked a pack shot of their ’Triple-S’ sneaker that will hit stores in the late summer in different colourways. I really like the voluminous silhouette, which is a bit strange, since I usually am more of a simple Converse or Vans guy. I think I simply have a thing for all things “80s-sci-fi-future”. You see that as well?

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W. Anderson x Uniqlo