THE BALENCIAGA 'TRIPLE-S' SNEAKER

SHOP MY WARDROBE ON TRENDSALES

Sponsoreret af Trendsales

_40a9312

Jeg har glædet mig til at fortælle jer om mit nye samarbejde med Trendsales. I kender jo sikkert allerede onlineportalen, der rummer alt fra sko og tøj til møbler og gadgets.

Og nu kan man så også shoppe dele af mine garderobe på Trendsales. På grund af mit arbejde i modebranchen, bloggen og en stor interesse for tøj og design, tilføjer jeg ret ofte nye sager til min garderobe. Og når man bor i en klassisk Nørrebro-lejlighed begynder tøjstativet hurtigt at flyde over. Derfor sælger jeg løbene brugte sager (og, de fejlkøb jeg nok altid vil komme til at gøre), så der kan blive plads til nye sager.

One man’s trash is another man’ treasure. Er det ikke det man siger?

_40a9433

Y-3 ‘Super Zip’-sneakers til salg HER.

Det fedeste ved Trendsales synes jeg netop er tanken om deleøkonomi. Jeg er en af dem, der var glad for Uber, og også har brugt Airbnb som både lejer og udlejer. Jeg synes, det er vigtigt, at tænke lidt bæredygtigt, når man som mig selv har en stor udskiftning i garderoben, og så synes jeg, at det er total optur, at finde ting, som jeg ikke længere kan få fingere i andre steder, på Trendsales. Jeg holder f.eks. altid øjne med Acnes jakker, som er ret dyre i butikkerne, men som man godt kan være heldig at finde til en god pris på TS. Lige nu har jeg et god øje til DEN HER og DEN HER. Hvad tænker I om dem?

_40a9387

_40a9687

Peacoat fra Sandro Paris til salg HER. Skjorte fra Alexander Wang til salg HER.

Ok, men før jeg skal finde nye ting til mig selv, skal jeg skabe lidt plads i garderoben. Derfor er jeg gået i gang med at sætte nogle af de ting, I kan se på billederne, til salg. Jeg har virkelig meget godt, som ikke fortjener en tilværelse på loftet, selvom jeg ikke får det brugt (mere). Så smut lige forbi Trendsales og tjek, hvad jeg har til salg.

Jeg ved godt, at mange af jer måske synes, det kan være lidt besværligt at sælge tøj online, men det behøver det ikke at være.

Jeg har lige lavet en hurtig guide med tre gode tips til at sælge ud på Trendsales:

  1. Vær præcis og ærlig i annoncen – Jo mere detaljeret din slagstekst er, desto nemmere bliver det at sælge, og køberne behøver ikke at spørge ind til lige så mange ting. Husk at beskrive stand, fejl, brugsspor og størrelse grundigt.
  2. Vær tålmodig – Du kan lige så godt have ting liggende på TS, som de kan ligge på loftet. På et tidspunkt kommer der helt sikkert én, der gerne vil være den nye ejer af dine hidden treasures.
  3. Brug Trendsales-appen – Den er både genial til hurtigt at svare potentielle købere på farten, og så er det faktisk virkelig nemt at uploade salgsannoncer direkte fra mobilen.

_____

This post is made i collaboration with Trendsales.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE BALENCIAGA 'TRIPLE-S' SNEAKER