SHOP MY WARDROBE ON TRENDSALES

WEEKLY WISHLIST – THE COMEBACK ISSUE

onmymind

Så er specialet afleveret for en lille uges tid siden, og livet føles langsomt lidt ”normalt” igen. Pyh, det er rart. Det betyder også, at jeg har mere tid til bloggen og genopliver nogle af klassikerne her på siden, som den ugentlige ’Weekly Wishlist’ over modefund, der står øverst på ønskelisten.

I den her uge er det nogle enkle styles, der har et cool twist, som har fanget min opmærksomhed. Den lange, gennemsigtige regnfrakke fra Won Hundred har jeg haft et godt øje til, siden jeg så den på catwalken i starten af året, og nu overvejer jeg så, om den skal klikkes hjem. Og så har jeg det ret optur og merchandise T-shirten for Metropolitan Museum of Arts Rei Kawakubo-udstilling. Og endnu et lille tip. Tjek lige Weekdays egen solbrille-kollektion. Virkelig cool, enkle stel til overdrevet gode priser. What’s not to like?
_____

Finally, my thesis was handed in last week so now I am done with university and actually a little more time for the blog again. Which is awesome. So I decided to bring back some previous concepts like the ‘Weekly Wishlist’. This week I have selected a bunch of classics that all have some sort of cool twist. Check them out. That Met x Comme tee is my fave.
_____

COAT: Won Hundred. RING: J.W. Anderson. PANTS: H&M Trend. BELT: Loewe. SUNNIES: Weekday. TEE: The Met. KICKS: Prada.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MY WARDROBE ON TRENDSALES