WEEKLY WISHLIST - THE COMEBACK ISSUE

J.W. ANDERSON ‘DISOBEDIENT BODIES’

Jeg har tidligere erklæret, at jeg er kæmpe fan af designer Jonathan Anderson. Og det er kun en måneds tid siden, at jeg delte nyheden om hans samarbejde med modegiganten Uniqlo, der lander en gang i efteråret. Can’t wait.

Nu faldt jeg så over endnu et ret sejt Anderson-projekt, som jeg ikke havde hørt om før i dag. Han har skabt en udstilling, der kombinerer skulpturer fra nogle af mine yndlingskunstnere – bl.a. Giacometti og Moore – med skulpturelt design, der viser, hvordan skillelinjen mellem tøj og kunst flyder ud. Han forklarer det en del bedre end mig, så jeg synes, du skal se videoen foroven, der går bag om udstillingen ’Disobedient Bodies’ på galleriet The Hepworth Wakefield i England. En flybillet til åbningen, tak.

Og, in other news har Anderson også lige lanceret et mini-samarbejde webshoppen Ssense, der forener nogle af designeren unisex signatur-styles med grafiske tegninger af illustrator Kelly Beeman. Jeg er solgt. Husk at tjekke hendes hjemmeside HER og se tøjet HER.

skaermbillede-2017-05-10-kl-23-13-351

1 kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST - THE COMEBACK ISSUE