J.W. ANDERSON 'DISOBEDIENT BODIES'

LAROSE PARIS DESIGNER SOMMERENS MEST STILIGE HOVEDBEKLÆDNING

untitled-1hat02hat2

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg faktisk så godt ud med en hat på hovedet (det gør jeg ikke), men ind til videre er det kun en lille håndfuld kasketter, der har overbevist mit øje. Hvis jeg havde et hattehoved, ville jeg helt sikkert gå efter Larose Paris’ seje, enkle hovedbeklædning, der rummer alt fra dybe, sorte filthatte til stilige stråhatte.

Da hatte i sig selv er et lidt dramatisk element i garderoben, synes jeg, at det er helt rigtigt, at Larose holder stilen nedtonet – og at lookbooken er decideret minimalistisk. Smut lige forbi mærkets webshop HER og se udvalget, der er en del større end det I kan se på lookbooken. Jeg er fan.

5panel_zip_navy28620 baseball_jute_green67273 paille_blue28288

Sometimes, I really wish I looked better wearing hats. Cause’ that would mean that I could pull of Larose Paris’ amazingly minimal summer collection of caps and hats. Have a closer look at their website HERE if you are more daring than I am.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W. ANDERSON 'DISOBEDIENT BODIES'