ET PAR HELT PERFEKTE SOLBRILLER FRA LEGENDS EYEWEAR

GARDEROBEUPDATE MED TRENDSALES

Sponsoreret af Trendsales

_40a9522-edit

Den hvide denimjakke er til salg hos mig HER. En lignende taske finder du HER og lignende sneakers HER.

Så er det tid til en update fra min lille tøjsalgsbiks på Trendsales, hvor jeg sælger af ud af gamle garderobeskatte, der trænger til at komme i gode, nyde hænder. Tjek det lige HER.

Jeg må indrømme, at jeg til at starte med var lidt skeptisk omkring Trendsales og tøjsalg online generelt, fordi jeg frygtede, at det ville være besværligt at få uploadet annoncer og holde styr på kommentarer osv. De bange anelser må jeg virkelig sige IKKE er blevet indfriet. Og det har blandt andet været på grund af den seje Trendsales-app, som gør det vildt nemt at lægge annoncerne online og svare på kommentarer.

Faktisk fik jeg bare taget en masse billeder på mobilen en dag, og så lagde jeg annoncerne online, mens jeg var på farten i bussen på vej til uni. Total optur.

_40a9476

Skoene fra Y-3 er stadig til salg hos mig HER. Solbriller i samme stil finder du HER og en lignende læderjakke HER.

Siden jeg lagde de første annoncer online har jeg solgt flere stykker tøj, og det hele har fungeret helt gnidningsfrit. Det største arbejde ved at sælge online er vitterligt turen på posthuset,og heldigvis går min cykelrute på job lige forbi posten. Optimalt, ikk.

Der er lang vej igen, før garderoben er ryddet op, så planen er, at der kommer flere annoncer med tøj inden længe. Ind til da har jeg skruet lidt på priserne på de tøj, der ligger til salg derinde, så det nu er billigere. Have a look.

_40a9689

Frakken fra Sandro er til salg hos mig HER og skjorten fra Alexander Wang er til salg hos mig HER.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ET PAR HELT PERFEKTE SOLBRILLER FRA LEGENDS EYEWEAR