GARDEROBEUPDATE MED TRENDSALES

WEEKLY WISHLIST: SORT PÅ SORT

sort

Ikke overraskende er jeg kæmpe fan af sort tøj, og selvom jeg sagtens kan finde på at gå i farver og print, er det ofte sort jeg vælger, når jeg skal føle mig godt tilpas og velklædt. Kald det kedeligt, men det virker sgu.

Derfor har jeg lave en lille ønskeliste med sorte sommerkøb. Den mørke ”ikke-farve” kan nemlig fint bruges i solskinsvejr, og faktisk synes jeg, at sort står meget pænt til solbrun hud. Øverst på listen er de overdrevet seje ‘ACG’-sneakers fra Nike, og så har jeg en ting for hvide syninger på mørkt stof, som jeg ikke er blevet træt af endnu. Så Topman-skjorten er en sommerfavorit.
_____

Unsurprisingly, I am a massive addict of black clothes. I wear colours and prints, but usually go for black is I need to feel just comfortable and well dressed. Maybe it is boring, but it still works for me. Black can easily be used as a summer shade when combining it with light layers, cool sunnies and a good tan. Top of my black summer wishlist are the massively cool ‘ACG’ kicks from Nike and the western stitched Topman-shirt.
_____

SHIRT: Topman Design. KNIT: Ami. SOLBRILLER: Ace & Tate. BIKE: Sanitov. KICKS: Nike. SHORTS: Plain.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDEROBEUPDATE MED TRENDSALES