WEEKLY WISHLIST: SORT PÅ SORT

FORÅRSKOMBINATION: JAKKER OG SHORTS

img_3218 img_3114

Jeg er vild med den her tid på året, hvor temperaturerne er super behagelige uden, at det bliver alt for hedt. Det betyder nemlig, at det er sæsonen, hvor man kan kombinere shorts med jakker og trøjer, hvilket er en kombination, jeg altid har været vild med.

Når man ikke er så glad for det helt bare sommerlook (og det er jeg ikke) er det ret genialt at få lidt sol på benene, men stadig kunne have noget overtøj på. Jeg tror i virkeligheden, at jeg synes, at det meget afklædte sommerlook bliver lidt kedeligt. Derfor går jeg som regel efter outfit, der kombinerer forskellige farver eller materialer. Som sættet her, hvor jeg bærer en lækker ruskindsjakke med et par klassiske denimshorts, der har fået lidt spræl i form af påsyede patches.

Begge dele er fra Jack & Jones, som jeg er blevet Instagram-ambassadør for. Så husk at smutte over på min profil @DanskMode, hvor jeg løbende vil dele min favoritstyles fra det danske mærke, der virkelig har rykket sig  meget i løbet af de seneste år.
_____

Indlægget er IKKE sponsoreret, men tøjet er sponsoreret af Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST: SORT PÅ SORT