SPOT ON: HOLD ØJE MED OLAF HUSSEIN

TONSURE SAMPLE SALE

tonsure_ss17_04_30_51 tonsure_ss17_08_29_47 tonsure_ss17_02_20_43

Et af mine danske yndlingsmærker, Tonsure, holder i de her dage et stort stock og sample sale. Tonsure er måske ikke det mest udbredte herretøjsmærke i Danmark (endnu), men de laver virkelig nogle seje sager og har blandt andet fokus på at eksperimentere med snit og materialer – på vellykket vis. Stilen er ikke altid super “skandi”, men er det ikke også rimelig rart? Jo!

Det store salg foregår i Indre By i København i mærkets egen gård, og der er masser af seje fund at gøre. Det startede i går og løber så i dag og i morgen, hvor jeg også slår et smut forbi. Sidst fandt jeg i hvert fald flere virkelig fede styles. Læs mere på Facebook HER.
_____

Billederne viser dele af Tonsures SS17-kollektion og er skudt af Simon Birk.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOT ON: HOLD ØJE MED OLAF HUSSEIN